خانه / مقالات / آموزش / برند سازی: چگونه یک ویدیوی نام تجاری به‌یادماندنی بسازیم

برند سازی: چگونه یک ویدیوی نام تجاری به‌یادماندنی بسازیم


Warning: Undefined array key "tie_hide_meta" in /home/penjen/domains/penjen.com/public_html/wp-content/themes/sahifa/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/penjen/domains/penjen.com/public_html/wp-content/themes/sahifa/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

ویدیوهای برند پدیده‌ای هستند که اخیراً دنیای تجارت را تحت تأثیر قرار داده است. اکنون کسب‌وکارها می‌خواهند هنجارهای سنتی را به چالش بکشند و از سروصدای معمول تبلیغات فراتر رفته و داستان‌های قدرتمندی را تعریف کنند که واقعاً در بین مردم سراسر جهان طنین‌انداز می‌شود. نکته جالب در مورد ویدیوهای برند این است که همه می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند. برای ایجاد محتوای جذاب به یک نابغه خلاق نیاز ندارید. شما فقط باید یک‌جهت روشن، یک داستان سرراست و چند تصویر خارق‌العاده داشته باشید و تصمیمی که می‌خواهید در بازار انتخابی خود موج ایجاد کنید.

در این مقاله ما بهترین نکات را برای تقویت برند ویدیوی خود برای شما جمع‌آوری کرده‌ایم.

نام تجاری
هویت
لوگو
طرح
استراتژی
بازار یابی

ویدیوهای برند سازی شرکتی

اهمیت نام تجاری در تبلیغات

بیایید با اهمیت خود برند سازی شروع کنیم. چرا باید آن را برای یک کسب‌وکار حیاتی بدانیم؟

برند سازی درواقع به نحوه درک مشتریان از شما مربوط می‌شود. به همین دلیل ضروری است که تأثیر درستی روی مخاطبان هدف خود بگذارید. چگونه آن کار را انجام می‌دهی؟ تجزیه‌وتحلیل مخاطب و استراتژی برند سازی می‌تواند کمک‌کننده باشد.

اگر مخاطبان هدف خود را به‌دقت تجزیه‌وتحلیل کنید و بر اساس این اطلاعات یک برند قدرتمند ایجاد کنید، می‌توانید در نگاه اول افراد را تحت تأثیر قرار دهید؛ بنابراین، مشتریان بالقوه می‌توانند به‌سرعت به مشتریان موجود تبدیل شوند. این بدان معناست که شما می‌توانید کمتر برای کمپین‌های تبلیغاتی خود هزینه کنید و آن‌ها موفق‌تر خواهند بود؛ اما برای رسیدن به این هدف، باید هویت برند ایجاد کنید.

ایجاد هویت برند

زمانی که شروع به تأسیس یک برند می‌کنید، باید ایده برند و جایگاه آن را تعریف کنید و سپس با استفاده از عناصر مختلف استراتژی برندینگ، آن را زنده کنید.

اما بیایید با ایده شروع کنیم. چرا به هویت برند نیاز دارید؟ امروزه با رقابت زیاد در بیشتر زمینه‌ها، بازاریابی تهاجمی‌تر می‌شود؛ بنابراین، مردم از تلاش‌های بی‌شمار برای فروش چیزی به آن‌ها خسته شده‌اند. برای جذب مخاطب باید نشان دهید که فقط یک فروشنده نیستید. شما باید در مورد برخی از سؤالات مرتبط با حوزه خود موضع خاصی داشته باشید و نشان دهید که مشتاق تغییر جهان هستید.

اگر مردم احساس کنند که شما ارزش‌های مشابهی دارید و با خرید می‌توانند به جمع افرادی بپیوندند که موقعیت‌ها و ارزش‌های مشابهی دارند، تمایل بیشتری به خرید از شما دارند؛ بنابراین، می‌توان گفت که تشکیل جامعه حول برند شما بخشی از ایجاد هویت است.

در چند کلمه، هویت برند شبیه به شخصیت انسان است؛ و زمانی که این شخصیت را برای کسب‌وکار خود ایجاد کردید، زمان آن فرا رسیده است که به ابزارهای خاصی برای استفاده در استراتژی برند فکر کنید.

عناصر استراتژی برند سازی

استراتژی برندینگ اساساً شامل موقعیت‌هایی است که در بخش قبل به آن پرداختیم. لحن صدایی که برای بیان این موقعیت‌ها استفاده می‌کنید و عناصر بصری مورداستفاده برای نمایش نقطه نظرات شما نیز به تصویر برند شما کمک می‌کند. اکنون نگاهی دقیق‌تر به هر یک از عناصر استراتژی برند سازی خواهیم داشت.

  • شناخت مخاطبان هدف ضروری است. شما باید تصویر واضحی از «مشتری ایدئال» خود داشته باشید تا بدانید ارزش‌ها و علایق آن‌ها چیست، از چه کلماتی برای برقراری ارتباط استفاده می‌کنند و جزئیات دیگری که می‌تواند به شما کمک کند تا با مشتریان بالقوه به‌عنوان یک دوست و نه‌فقط یک مالک تجارت تماس بگیرید.

  • لحن صدا باید متناسب با مخاطب هدف شما باشد. ابتدا باید نحوه صحبت مخاطبان هدف خود را تجزیه‌وتحلیل کنید. سپس، می‌توانید تصمیم بگیرید که آیا به‌عنوان یک دوست، به‌عنوان یک متخصص یا به‌عنوان یک شریک تجاری بالقوه با مردم صحبت می‌کنید. با در نظر گرفتن این دو پارامتر، می‌توانید لحن صدای منحصربه‌فرد خود را توسعه دهید.

  • رنگ‌ها و فونت‌های شرکتی که استفاده می‌کنید نیز بر درک مشتری تأثیر می‌گذارند. این اولین عنصر بصری است که باید در نظر گرفته شود و اهمیت آن را نمی‌توان دست‌کم گرفت. رنگ‌ها و فونت‌ها باید با کل مفهوم مطابقت داشته باشند و هویت کسب‌وکار شما را برجسته کنند، اما تصویر کسب‌وکار شما را بیش‌ازحد بارگذاری نکنند.

  • گرافیک ابزاری ضروری در استراتژی برند سازی شماست. تصاویری که استفاده می‌کنید سبک برند شما را از دیدگاه مخاطب تعیین می‌کند. همه آن‌ها باید در یک سبک طراحی شوند و هر یک از تصاویر باید هدف خاص خود را داشته باشند.

  • امروزه برندینگ ویدیوها حتی از گرافیک نیز مهم‌تر است. تقریباً می‌توانید از ویدیوها برای همه اهداف استفاده کنید، آن‌ها را به پست‌ها به همراه تصاویر اضافه کنید یا حتی آن‌ها را جایگزین کنید. علاوه بر این، ویدیو همه‌کاره‌ترین ابزار است زیرا همه عناصر دیگر را در یک ترکیب می‌کند: لحن صدا، رنگ‌ها، فونت‌ها و گرافیک.

نقش ویدئوها در برند سازی

امروزه نمی‌توان اهمیت ویدیوها را در کمپین‌های بازاریابی و برند سازی دست‌کم گرفت. ویدیوها محبوب‌ترین نوع محتوا هستند. بیش از 80 درصد از مصرف‌کنندگان می‌گویند که ترجیح می‌دهند یک ویدیو را به‌جای خواندن یک پست متنی تماشا کنند و ویدیوها آن‌ها را متقاعد کرده‌اند که خرید کنند.

ازنظر برند سازی، می‌توان گفت که ویدیوها بسیار بیشتر از متن و تصاویر ثابت به‌یادماندنی هستند. آن‌ها می‌توانند توجه مردم را جلب کرده و آن را حفظ کنند. علاوه بر این، ویدئوها می‌توانند با استفاده از متن یا روایت و عناصر بصری اطلاعات را ارائه دهند. علاوه بر این، ویدیوها فرصتی برای استفاده از موسیقی‌های پرطرفدار برای محبوب‌تر کردن کلیپ‌های شما فراهم می‌کنند.

انواع ویدیو برند

همان‌طور که می‌بینید، امروزه ویدئوهای برند یک ضرورت برای استراتژی برند سازی هستند؛ اما انواع ویدیوهای زیادی وجود دارد. کدام‌یک از آن‌ها را برای یک ویدیوی برند انتخاب کنیم؟ در اینجا فهرستی از انواع ویدیوهایی که می‌توانند کاملاً با استراتژی برند سازی شما مطابقت داشته باشند، آورده شده است.

فیلم‌های محصول

ویدیوهای محصول ویدیوهایی هستند که محصول شما را ارائه می‌دهند. شما می‌توانید مفاهیم مختلفی را انتخاب کنید: بررسی دقیق محصول یا مروری کوتاه و درعین‌حال زیبا. به‌هرحال شخصیت اصلی چنین ویدیویی محصول شما خواهد بود و باید یک داستان باشد تا یک تبلیغ اساسی؛ و اگر برای همه روشن نیست که چگونه از محصول خود استفاده کنید، می‌توانید آن را نیز در یک ویدیوی محصول به‌تفصیل توضیح دهید.

ویدئوهای آموزنده

ویدیوهای آموزنده می‌توانند حاوی اطلاعات ارزشمندی از حوزه شما یا سایر حوزه‌های مرتبط با کسب‌وکار شما باشند. علاوه بر این، چنین ویدئوهایی می‌توانند به شما کمک کنند تا خود را به‌عنوان یک متخصص درزمینهٔ خود معرفی کنید؛ بنابراین، شما می‌توانید از دو طریق از این نوع محتوا بهره‌مند شوید:

اول، می‌توانید دانش خود را با مخاطبان خود به اشتراک بگذارید تا مردم احساس کنند که از محتوای شما ارزش می‌گیرند.

و دوم، شما می‌توانید اعتماد مخاطبان خود را با نشان دادن حرفه‌ای بودن خود جلب کنید.

فیلم‌های آموزشی

ویدیوهای آموزشی برای نشان دادن نحوه استفاده از محصولات خود بهروش‌های معمول یا غیرمعمول در نظر گرفته شده است. به‌عنوان مثال، می‌توانید برخی از پروژه‌هایی را که مشتریان می‌توانند با استفاده از محصول شما انجام دهند، نشان دهید، برخی از هک‌های زندگی را به اشتراک بگذارید و غیره. استفاده از چنین ویدیوهایی نیز ارزشمند است زیرا به مخاطبان شما اجازه می‌دهد اطلاعات مفیدی را که به اشتراک می‌گذارید، ببینند؛ بنابراین، احتمال بیشتری وجود دارد که مردم با چنین برندی بمانند و بارها و بارها به محتوای شما بازگردند.

پیام‌های ویدیویی از بنیان‌گذار یا مدیرعامل

پیام‌های بنیان‌گذار برند یا مدیرعامل می‌تواند به شما کمک کند تا ایده‌ها و موقعیت برند خود را به مخاطب منتقل کنید. علاوه بر این، چنین ویدیوهایی می‌توانند به مردم کمک کنند تا احساس نزدیکی به برند شما داشته باشند و احساس کنند که مؤسس یا مدیرعامل دوست آن‌هاست.

یکی دیگر از گزینه‌های جالب، پیام کارکنان است. این می‌تواند یک ویدیوی «متشکرم»، مروری بر برخی از فرآیندهای تجاری، یا فقط ارائه‌ای از گروه باشد. مزیت پیام کارکنان این است که می‌تواند شرکت شما را نه تنها برای مشتریان بالقوه بلکه برای کارمندان بالقوه نیز تبلیغ کند.

توصیفات ویدیویی

نقدهای ویدیویی مشتریان فعلی شما ارزش گنجاندن در استراتژی برند سازی شما را دارد زیرا می‌توانند به روش‌های مختلفی در این زمینه مشارکت داشته باشند.

اولاً، توصیه‌ها می‌توانند به شما کمک کنند تا اعتماد مخاطبان هدف خود را به دست آورید، زیرا افراد تمایل بیشتری به در نظر گرفتن تجربیات و نظرات سایر افراد دارند. همچنین، چنین محتوایی می‌تواند برای مشتریان بالقوه شما مفید باشد. به‌این‌ترتیب، آن‌ها قادر خواهند بود محصول شما را با بازخورد مشتریان فعلی شما ارزیابی کنند. یکی دیگر از مزایای بررسی‌های ویدیویی این است که می‌توانند برند شما را به‌صورت آنلاین برای افرادی که به دنبال بررسی محصول هستند قابل مشاهده‌تر کنند.

نکات برتر در مورد ایجاد ویدیوهای برند سازی

بعدازاینکه در مورد استراتژی برندینگ خود تصمیم گرفتید و یک برنامه محتوا تهیه کردید، نوبت به ایجاد محتوای ویدیویی می‌رسد. ما ایده‌ها و ابزارهایی را برای شما فهرست کرده‌ایم تا این کار را ساده و مبتدی انجام دهید.

شماره 1 یک اسکریپت بنویسید

یک ویدیوی خاطره‌انگیز از فیلم‌نامه شروع می‌شود. شما باید تمام جزئیات کلیپ آینده خود را بنویسید، آنچه را که خواهید گفت و آنچه را که انجام خواهید داد دقیقه‌به‌دقیقه. مهم است که از مکث و اطلاعات غیرضروری خودداری کنید. یک اسکریپت عالی به ساخت یک ویدیوی عالی کمک می‌کند و آن را کوتاه، آموزنده و پویا نگه می‌دارد.

شماره 2 داستان بگویید

مردم بیشتر از همه عاشق داستان هستند؛ بنابراین با ایجاد یک داستان شرکتی یا شخصی برای فیلم‌برداری شروع کنید. این می‌تواند داستانی از شرکت شما، صنعت شما یا حتی داستان یک شخص خاص باشد. می‌توانید جلوتر بروید و داستانی از یک محصول یا یکی از مشتریان خود بسازید. نکته اصلی این است که – داستان را برای بینندگان هیجان‌انگیز کنید و تنها با خلاقیت خود محدود خواهید شد.

شماره 3 تجهیزات خود را آماده کنید

اگرچه برای فیلم‌برداری یک ویدیو نیازی نیست که یک فیلم‌بردار حرفه‌ای با تجهیزات حرفه‌ای باشید، اما همچنان به برخی از تجهیزات نیاز دارید.

در مورد دوربین، اکثر گوشی‌های هوشمند مدرن مجهز به دوربین‌هایی هستند که به اندازه کافی برای فیلم‌برداری برای وبلاگ شما خوب هستند. بااین‌حال، بهتر است به خرید یک میکروفون خارجی فکر کنید. به یاد داشته باشید که صدا به اندازه تصویر اهمیت دارد. یک نکته ضروری دیگر نورپردازی است. اگر از داخل فیلم‌برداری می‌کنید، می‌توانید در خارج از خانه عکس بگیرید یا از منابع طبیعی نور مانند فیلم‌ها استفاده کنید؛ اما اگر مکان شما به اندازه کافی روشن نیست، احتمالاً به چراغ‌های حرفه‌ای نیاز خواهید داشت.

شماره 4 در مورد مکان تصمیم بگیرید

موقعیت مکانی می‌تواند یکی از ویژگی‌های ویدیوی شما باشد. شما می‌توانید در مورد موضوع بدون هیچ کلمه‌ای چیزهای زیادی بگویید. به‌عنوان‌مثال، می‌توانید یک دفتر یا کارخانه را برای فیلم‌برداری از بنیان‌گذار برند، مدیرعامل یا کارمند انتخاب کنید. برای یک گواهی ویدیویی، یک محیط خانگی یا یک مکان در فضای باز می‌تواند مناسب شما باشد؛ بنابراین، مکان را بر اساس موضوع و هدف ویدیوی خود انتخاب کنید.

شماره 5 از پس از تولید غافل نشوید

بعدازاینکه فیلم خود را ضبط کردید، وقت آن است که به ویرایش فکر کنید که در تولید ویدیو ضروری است. ویرایش می‌تواند به شما در حذف قطعات غیرضروری، تثبیت ویدئو، افزودن جلوه‌های بصری و صوتی و موارد دیگر کمک کند. بسته به سبک بصری برندتان، می‌توانید خود را به ویرایش‌های ساده مانند برش و تثبیت محدود کنید یا از ابزارهای پیشرفته‌ای مانند کلید chroma استفاده کنید و انتقال‌ها، برچسب‌ها و جلوه‌های دیگر را اضافه کنید.

برای هر یک از این اهداف، به یک برنامه ویرایش ویدئوی قابل‌اعتماد نیاز دارید. خوشبختانه امروزه بازار ده‌ها گزینه را ارائه می‌دهد. اگر مبتدی یا غیرحرفه‌ای هستید، می‌توانید یک راه‌حل آنلاین مانند Fastreel Video Editor یا Magisto را انتخاب کنید و اگر ترجیح می‌دهید از نرم‌افزارهای پیچیده حرفه‌ای استفاده کنید، نگاهی به Adobe Premiere Pro و DaVinci Resolve بیندازید.

شماره 6 عناصر برند سازی بصری خود را به خاطر بسپارید

همان‌طور که قبلاً اشاره کردیم، مزیت قابل توجه محتوای ویدیویی این است که می‌تواند تمام عناصر استراتژی برند سازی شما را نمایش دهد. مثلاً در مرحله فیلم‌نامه باید لحن صدا را در نظر بگیرید. هنگام فیلم‌برداری، رنگ‌های شرکتی خود را در نظر بگیرید؛ و در مرحله ویرایش، می‌توانید عناصر بصری مانند لوگو و گرافیک خود را اضافه کنید.

شماره 7 ویدیوی خود را ارسال کنید

آخرین اما نه کم‌اهمیت، پست کردن ویدیوتان به اندازه ایجاد آن ضروری است. ابتدا باید به‌طور مرتب پست کنید تا الگوریتم‌های موتور جستجو محتوای شما را بالاتر ببرند.

نکته حیاتی دیگر متادیتای ویدیو است: عنوان، توضیحات و برچسب‌ها باید حاوی کلمات کلیدی باشند تا ویدیوهای شما برای موتورهای جستجو بهینه شوند. به‌این‌ترتیب می‌توانید محتوای برند خود را به‌صورت آنلاین قابل‌مشاهده کنید و مخاطبان جدیدی را جذب کنید.

سخن نهایی

اگرچه ایجاد ویدیوهای برند با کیفیت بالا ممکن است پیچیده به نظر برسد، حتی اگر تجربه‌ای در تولید محتوای ویدیویی ندارید، می‌توانید این کار را انجام دهید. مخاطبان هدف خود را تجزیه‌وتحلیل کنید و از دستورالعمل‌های ما در مورد توسعه هویت برند و برنامه محتوای خود قبل از ایجاد ویدیوهای خود پیروی کنید.

خلاق باشید

دیدگاهتان را بنویسید