خانه / بازاریابی محتوا / ۱۰ اپلیکیشن برتر برای یادداشت‌برداری

۱۰ اپلیکیشن برتر برای یادداشت‌برداری


Warning: Undefined array key "tie_hide_meta" in /home/penjen/domains/penjen.com/public_html/wp-content/themes/sahifa/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/penjen/domains/penjen.com/public_html/wp-content/themes/sahifa/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

یکی از کارهایی که زیاد انجام می‌شود، یادداشت‌برداری و یادآوری است. به عنوان مثال بعضی از احتیاجات منزل را می توان نوشت تا بعداً یادآوری شوند. لذا در این بخش می خواهیم بهترین نرم افزارهای یادآوری و یادداشت برداری در اندروید را معرفی کنیم. در این مقاله، شما را با اپلیکیشن‌های برگزیده در رابطه با ثبت یادداشت‌ها آشنا خواهیم کرد که هرکدام دارای ویژگی‌های ظاهری جذاب و امکانات فوق‌العاده بوده و می‌توانند تمام انتظارات شما را درزمینه‌ی یادداشت‌برداری، برطرف کنند. البته برخی از کاربران به دنبال برنامه‌های یادآوری فارسی برای اندروید می‌گردند اما بعد از مدتی که با این نرم افزارها کار کنید چه بسا حرفه ایی شده و ویژگی هایی در آنها بیابید که موجب تعجب خیلی ها شوند.

1- ColorNotes

PenjenColorNotes

ColorNotes اولین اپلیکیشن موجود در لیست این مقاله است. اپلیکیشنی ساده برای یادداشت‌برداری که به شما اجازه‌ی خلق یادداشت‌ها، چک لیست و… را می‌دهد. همانطور که از نام برنامه نیز مشخص است در ColorNotes می‌توانید از پس زمینه‌های رنگی برای یادداشت‌های خود استفاده کنید و به کمک این روش، به نوعی در چیدمان و دسته‌بندی یادداشت‌های خود تاثیر بسزایی بگذارید. برای مثال می‌توانید ترانه‌های خود را با رنگ سبز، یادداشت‌های درسی خود را با رنگ آبی و موارد دیگر را با رنگ زرد در این اپلیکیشن ذخیره کنید. با این کار هنگامی که برای مثال به شعرهای خود نیاز داشتید، کافیست تا تنها با سر زدن به یادداشت‌های سبز رنگ خود، به این دسته‌بندی شعرهایتان دسترسی داشته باشید. این ویژگی مدت‌ها قبل از آنکه Google Keep منتشر شود همراه با ColorNotes بوده است و نمی توان برچسب کپی‌برداری را به آن زد.

از ویژگی‌های دیگر این برنامه می‌توان به نمایش تقویمی یادداشت‌ها، امکان پشتیبان گیری از اطلاعات وارد شده در مموری کارت و فضای ابری و… اشاره کرد که به طور رایگان در این اپلیکیشن قرار گرفته‌اند. این برنامه به صورت رایگان منتشر شده است که با استفاده از لینک‌های زیر قابل دریافت خواهد بود.

________________________________________

2- Evernote

Penjen-Evernote

Evernote یکی از اپلیکیشن‌های موجود در این لیست است که نیازی به معرفی ندارد و تمام کاربران با آن آشنا هستند و شما نیز احتمالا پس از نصب و استفاده از آن، مجذوب این نرم‌افزار و امکانات بی نظیر آن خواهید شد. امکاناتی همچون یادداشت‌برداری با قابلیت ضمیمه کردن صوت و ویدیو، دسته‌بندی‌های فوق‌العاده دقیق و شاخه‌ای، امکان اشتراک‌گذاری یادداشت‌ها در اپلیکیشن‌ها و بخش‌های دیگر گوشی، وجود نسخه‌های مخصوص به پلت فرم‌های دیگر که باعث می‌شود همیشه و همه جا به یادداشت‌های خود دسترسی داشته باشید و… که همگی در کنار هم Evernote را به یکی از قوی‌ترین اپلیکیشن‌های یادداشت‌برداری تبدیل کرده‌اند.

اگر تا به حال تجربه‌ی کار با این اپلیکیشن را نداشته‌اید، پیشنهاد می‌کنیم یک شانس به آن بدهید؛ چرا که با نصب آن، تقریبا تمام نیازهایتان در رابطه با یادداشت‌برداری تامین خواهد شد. این برنامه به صورت رایگان منتشر شده است، اما امکانات ویژه ای نیز در آن قرار گرفته که می‌توانید با پرداخت هزینه‌ای جداگانه، آن‌ها را فعال کنید.

________________________________________

3- Fast Notepad

Penjen-Fast-Notepad

Fast Notepad یکی از جدیدترین اپلیکیشن‌های یادداشت‌برداری است که به کمک آن می‌توانید با سرعت بالا و به شکلی ساده یادداشت‌برداری کنید. نقد و بررسی‌هایی که از این اپلیکیشن در وب سایت‌های خارجی نیز دیده می‌شود، خبر از مثبت بودن دیدگاه‌ها نسبت به این اپلیکیشن دارد.

اپلیکیشنی که از طراحی متریال برخوردار است و ظاهر زیبا و ساده‌ای را برای یادداشت هایتان به همراه خواهد داشت. البته لازم به ذکر است که Fast Notepad یک اپلیکیشن ساده و خلوت بوده و به هیچ وجه نباید از آن انتظار امکانات یا عملکردی مشابه Evernote داشت. با این حال این اپلیکیشن انتخابی ایده‌آل، سریع و روان برای کاربرانی است که تنها به محلی برای ذخیره‌ی سریع یادداشت‌های موقتشان نیاز خواهند داشت. این برنامه به صورت رایگان منتشر شده است.

________________________________________

4- FiiNote

Penjen-FiiNote

FiiNote اپلیکیشن ساده‌ی دیگری است که می‌توانید به کمک آن یادداشت‌های خود را در محیطی جالب به ثبت برسانید. تصویر زمینه‌ی استفاده شده در یادداشت‌های FiiNote حسی نوستالزیک را به همراه دارد و در حیطه‌ی باز گذاشتن دست کاربر در وارد کردن اطلاعات، یکی از آزادانه ترین اپلیکیشن‌های یادداشت‌برداری به حساب می‌آید؛ به طوری که محدودیتی در موارد ورودی وجود ندارد و می‌توانید انواع اطلاعات از جمله متن، عکس، صوت، دست خط، نقاشی و… را در یادداشت‌های خود وارد کنید. این برنامه به صورت رایگان منتشر شده است.

________________________________________

5- Google Keep

Penjen-Google-Keep

اپلیکیشن یادداشت‌برداری گوگل که با نام Google Keep منتشر شده است، یکی از اپلیکیشن‌هایی است که توسط افراد بسیاری به شما پیشنهاد داده می‌شود. این اپلیکیشن طراحی متریال دارد و از زمینه‌های رنگی برای یادداشت‌ها استفاده می‌کند که در کنار هم زیبایی فوق‌العاده‌ای را به Google Keep هدیه کرده‌اند. یادداشت‌های ثبت شده در Google Keep، به صورت کارتی نمایش داده می‌شوند که همین موضوع، مانع از وجود نظم در چینش یادداشت‌ها خواهد شد و این ناهماهنگی در اندازه‌ی کارت‌های هر یادداشت، زیبایی خاص و متفاوتی را به Google Keep آورده است.

امکان وارد کردن تصویر و صدا نیز در یادداشت‌ها در نظر گرفته شده است تا بتوانید موضوعات مورد نظر خود را به شکلی دقیق و کامل در این اپلیکیشن ذخیره کنید. گوگل درایو نیز وظیفه‌ی همگام‌سازی یادداشت‌های شما را دارد تا پشتیبانی آنلاین و همیشگی از فایل‌های خود داشته باشید. به عنوان آخرین جمله درباره‌ی Google Keep به این نکته اشاره می‌کنیم که این اپلیکیشن به قدری امکانات و ابزارهای مفید در خود جای داده است که بتواند تمام نیاز‌های شما را از یک اپلیکیشن یادداشت‌برداری برطرف کند. این برنامه به صورت رایگان منتشر شده است.

________________________________________

6- LectureNotes

Penjen-LectureNotes

LectureNotes اپلیکیشنی محبوب و با امتیاز بالا در پلی استور است که امکانات فوق‌العاده‌ای را برای یادداشت‌های شما در اختیارتان قرار می‌دهد. البته نکته‌ای که درباره این اپلیکیشن وجود دارد در سطح کاربری آن است؛ به طوری که شاید بیشتر از یک کاربر عادی، این اپلیکیشن مناسب استفاده‌های تخصصی و حرفه‌ای باشد.

LectureNotes یکی از اولین اپلیکیشن‌هایی است که پشتیبانی از قلم‌های استایلوس را به همراه داشته و هم اکنون نیز یکی از بهترین تجربه‌های کار با قلم‌های لمسی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. شما می‌توانید در یادداشت‌های خود، از موارد دیگری همچون صدا، تصویر و ویدیو نیز استفاده کنید که این موضوع، باعث هرچه کاملتر شدن این اپلیکیشن شده؛ به طوری که با نصب آن می‌توانید به طور کامل از اپلیکیشن‌های دیگر در این زمینه بی نیاز شوید. این برنامه به صورت پولی و رایگان منتشر شده است.

________________________________________

7- Notepad+

Penjen-Notepad+

Notepad+ اپلیکیشنی فوق‌العاده در زمینه‌ی یادداشت‌برداری است که به کمک آن می‌توانید هرچیزی که فکرش را کنید در یادداشت‌های خود ذخیره کنید. برای مثال می‌توانید به صورت ساده یادداشت کنید، نقاشی بکشید، طرح‌های دستی را در آن وارد کنید و هرچیز دیگری که به قلم و حروف ربط دارد را در آن بگنجانید. این اپلیکیشن به نوعی با دیگر برنامه‌های موجود در این مقاله متفاوت است و این موضوع از امکاناتی که این اپلیکیشن در اختیار شما قرار می‌دهد نیز قابل لمس خواهد بود؛ به طوری که حتی می‌توانید عکس‌های خود را در این برنامه وارد کنید و روی آن، با قلم یا انگشت طرح‌ها و نوشته‌های دلخواهتان را اضافه کنید.

Notepad+ از تم‌های مختلفی با رنگ‌های متنوع نیز برخوردار است و در تنظیمات آن نیز می‌توانید رمز عبوری برای امنیت بیشتر برنامه قرار دهید. این برنامه به صورت پولی و رایگان منتشر شده است.

________________________________________

8- OneNote

Penjen-OneNote

OneNote اپلیکیشن اختصاصی مایکروسافت در زمینه‌ی یادداشت‌برداری است که در اکثر پلتفرم‌ها وجود دارد و به کمک ابزارهای فوق‌العاده‌ای که در آن قرار داده شده است می‌توانید با نصب آن، خود را از وجود دیگر اپلیکیشن‌های یادداشت‌برداری بی نیاز کنید.

OneNote علاوه بر آنکه در پلتفرم اندروید دارای نسخه‌ای بسیار حرفه‌ای با پشتیبانی از وجیت است، از ساعت‌های هوشمند اندرویدی نیز پشتیبانی می‌کند که همین موضوع ارزش آن را چند برابر می‌کند. قابلیت وارد کردن عکس و صدا نیز در یادداشت‌ها در نظر گرفته شده است تا به کمک آن بتوانید موارد مورد نظرتان را با پوششی کامل در گوشی خود ذخیره کنید. در صورتی که از دیگر اپلیکیشن‌های ساخته شده توسط مایکروسافت نیز استفاده می‌کنید، پیشنهاد می‌کنیم تجربه‌ی کار با این برنامه را نیز از دست ندهید. به لطف فضای ابری مایکروسافت، یادداشت‌های شما در این برنامه همیشه و همه جا در دسترس شما خواهند بود. این برنامه به صورت کاملا رایگان منتشر شده است.

________________________________________

9- Simplenote

Penjen-Simplenote

Simplenote همانطور که از نام آن مشخص است اپلیکیشنی فوق‌العاده ساده برای یادداشت‌برداری است که امکانات آن در حدی ابتدایی بوده و تنها مناسب کاربرانی است که قصد استفاده‌های عادی و روزمره را از بخش یادداشت‌های گوشی دارند. حذف قابلیت‌های اضافه در Simplenote رابط کاربری سبک و روانی را به همراه داشته است که می‌تواند تجربه‌ای لذت‌بخش در ثبت یا مطالعه‌ی یادداشت‌هایتان به ارمغان بیاورد. پشتیبانی از تگ‌ها و امکان رمزگذاری هنگام ورود به اپلیکیشن نیز بخشی از ویژگی‌های کاربردی این اپلیکیشن هستند که به شما در دسترسی سریع‌تر و امن‌تر به یادداشت‌هایتان کمک بسیاری می‌کنند. این برنامه به صورت کاملا رایگان منتشر شده است.

________________________________________

10- SomNote

Penejn-SomNote

SomNote نیز آخرین اپلیکیشن موجود در لیست ۱۰ تایی این مقاله است که البته قرار گیری آن به عنوان آخرین برنامه، دلیلی بر ضعیف بودن آن نسبت به دیگر برنامه‌های معرفی شده نیست. این اپلیکیشن را می‌توان به نوعی مابین اپلیکیشن‌های معرفی شده در بالا دانست؛ به طوری که نه یک اپلیکیشن ساده به حساب می‌آید و نه یک برنامه‌ی مملو از امکانات.

SomNote برای دسته‌بندی یادداشت‌ها از پوشه‌بندی استفاده می‌کند که شیوه‌ای بسیار عالی و گویا برای دسترسی به یادداشت‌ها به وجود خواهد آورد و برای مثال می‌توانید یادداشت‌های شخصی یا درسی را در دو پوشه‌ی مجزا قرار دهید. در تنظیمات برنامه نیز امکان رمزگذاری برای ورود به اپلیکیشن در نظر گرفته شده است تا بتوانید از امنیت یادداشت‌هایتان آسوده خاطر باشید. همگام‌سازی یادداشت‌ها نیز ویژگی دیگر SomNote بوده که به لطف آن می‌توانید پشتیبانی آنلاین و امن از یادداشت‌های خود، همیشه و همه جا در دسترس داشته باشید.

پیشنهاد می‌کنیم اگر شما هم تجربه‌ای از تعامل با اپلیکیشن‌های یادداشت‌برداری دارید و اپلیکیشن مناسبی را می‌شناسید نام و ویژگی‌های این اپلیکیشن را در قسمت نظرات با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید